x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO Masacru în Baltimore

VIDEO Masacru în Baltimore

de Redacția Jurnalul    |    02 Iul 2023   •   15:24
VIDEO Masacru în Baltimore

Poliția din orașul american Baltimore a confirmat duminică că două persoane au murit în urma unui „incident armat” petrecut în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, într-un bloc de apartamente din oraș. Alte trei se află în stare critică, potrivit Reuters.

Departamentul de poliție al orașului a declarat că 30 de persoane au fost împușcate în incidentul de la blocul 800 de pe Gretna Avenue din Baltimore.

O femeie în vârstă de 18 ani a fost declarată moartă la fața locului, iar un bărbat de 20 de ani a murit la un spital local, a precizat poliția.

Alte trei persoane se aflau în stare critică, iar alte nouă persoane au fost transportate de la locul faptei la spitale locale. Alte 20 de persoane afectate au mers la spitale din zonă, a precizat poliția.

Departamentul de poliție a precizat că duminică, în jurul orei 12:35, ofițerii au răspuns la apelurile privind un schimb de focuri raportat la blocul 800 din Gretna Court.

Sute de persoane erau adunate în zonă pentru un eveniment numit „Brooklyn Day”, a declarat un martor pentru postul de televiziune Fox 45, adăugând că a auzit între 20 și 30 de focuri de armă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

 

×
Subiecte în articol: masacru baltimore