x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Michael Jackson: Încă un "fiu secret"!

Michael Jackson: Încă un "fiu secret"!

de Irina Cristea    |    28 Aug 2009   •   00:00
Michael Jackson: Încă un "fiu secret"!
Sursa foto: Gabriel Bouys/Reuters

Un bărbat pe nume Prince Michael Malachi Jet Jackson susţine că este fiul lui Michael Jackson şi a depus în instanţă documente prin care solicită să fie luat în calcul la împărţirea averii artistului.



Un site dedicat celebrităţilor a lansat, ieri, informaţia cu privire la existenţa unui fiu biologic al lui Michael Jackson şi la intenţia acestuia de a solicita "ceea ce i se cuvine" din averea cântăreţului. Potrivit site-ului etonline.com, presupusul copil al lui Michael se numeşte Prince Michael Malachi Jet Jackson şi s-a născut în Mission Hills, California, la data de 23 septembrie 1984.

Printre documentele depuse în instanţă, tânărul a anexat certificatul de naştere unde Michael Joseph Jackson, născut în Indiana, figurează drept tatăl său. Mama sa este Zerline LaVette Dixon, care susţine, la rândul ei, demersul lui Prince Michael Malachi şi afirmă că acesta a venit pe lume în urma unei relaţii pe care ea a avut-o cu artistul. Mai mult, în petiţie se arată că "decedatul Michael Jackson le-a recunoscut membrilor familiei reclamantului că mama acestuia i-a fost o bună prietenă.

De asemenea, reclamantul seamănă foarte bine cu decedatul, a cărui fotografie o prezentăm în anexă". Imaginea nu a fost însă dată publicităţii de site-ul etonline.com. Prince Michael Malachi Jet Jackson mai susţine, în petiţia sa, că familia lui Michael Jackson a făcut presiuni, în mod agresiv, asupra familiei sale pentru a păstra secretă existenţa lui şi pentru a nu face publică legătura de rudenie cu artistul. Pentru a-şi susţine afirmaţiile, tânărul este dispus să se supună unei expertize ADN.

Recent, un alt tânăr de aceeaşi vârstă s-a prezentat drept fiul vedetei. Pe nume Omar Bhatti, el ar fi fost "fructul" aventurii lui Michael cu Pia Bhatii, "iubita lui secretă". Femeia este căsătorită şi stabilită în Norvegia unde, de altfel, locuieşte şi Omer. La fel ca Prince Michael Malachi Jet Jackson, Omer doreşte să se supună testelor ADN.

×
Subiecte în articol: externe michael jackson fiu secret