x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe „Cel mai monstruos culturist din lume”, Illia Yefimchyk, a murit la 36 de ani

„Cel mai monstruos culturist din lume”, Illia Yefimchyk, a murit la 36 de ani

de Redacția Jurnalul    |    14 Sep 2024   •   14:40
„Cel mai monstruos culturist din lume”, Illia Yefimchyk, a murit la 36 de ani
Sursa foto: Facebook Illia Yefimchyk

Illia Yefimchyk, un culturist bielorus care a fost supranumit „cel mai monstruos culturist din lume”, a murit, potrivit mai multor informații, citate de Fox News. El avea 36 de ani.

Moartea lui Yefimchyk a fost anunțată pe un cont Instagram de culturism, @whoisthebestbb, iar canalul YouTube „Nick's Strength and Power” a raportat, de asemenea, moartea sa. El ar fi suferit un atac de cord la începutul acestei luni.

„M-am rugat în tot acest timp, sperând că Illia își va reveni”, a declarat soția sa, Anna, pentru presa din Belarus, potrivit The Daily Mail. „Mi-am petrecut fiecare zi alături de el, sperând, iar inima lui a început să bată din nou timp de două zile, dar medicul mi-a dat vestea teribilă că creierul său a murit.

„Le mulțumesc tuturor pentru condoleanțe. Este foarte reconfortant să realizez că nu am rămas singură pe lume și atât de mulți oameni mi-au oferit ajutor și sprijin.”

Illia Yefimchyk încerca să îl imite pe Arnold Schwarzenegger

Yefimchyk a declarat pentru Muscular Development în 2020 că a încercat să îl imite pe Arnold Schwarzenegger cu evoluția sa în culturism.

El a câștigat titlul de „cel mai monstruos culturist din lume” dată fiind munca pe care a depus-o pentru a-și dezvolta dimensiunea și forța. El avea 1,80 m înălțime și 150 de kilograme și era capabil să împingă la piept 270 de kilograme, să facă deadlifts (ridicări) de 320 kilograme și să execute genoflexiuni cu 300 de kilograme, potrivit Muscle & Fitness.

Yefimchyk a postat un videoclip în 2022 despre ce mănâncă pentru a-și construi corpul. La un moment dat, el mânca aproximativ 15.000 de calorii pe zi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Illia Yefimchyk deces culturist