x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O profesoară a dansat în poala unui elev - cadou pentru că acesta împlinise 15 ani

O profesoară a dansat în poala unui elev - cadou pentru că acesta împlinise 15 ani

07 Sep 2014   •   14:40
O profesoară a dansat în poala unui elev - cadou pentru că acesta împlinise 15 ani

O profesoară care a dansat languros pentru unul dintre elevii ei, în ziua în care acesta a împlinit 15 ani, a fost plasată sub supravegherea autorităţilor timp de 3 ani.

Felicia Smith, o profesoară de 42 de ani, din statul american Texas, a executat dansul în sala de clasă, în prezenţa colegilor sărbătoritului.

Potrivit mărturiilor date de martori în faţa procurorilor, aceasta a dansat vreme de patru minute, timp în care s-a lăsat în genunchi şi şi-a pus capul între picioarele minorului care fusese pus pe un scaun, în faţa clasei.

Profesoarea l-a atins de mai multe ori cu mâinile pe minor, frecându-se apoi cu corpul de el. Elevul de 15 ani i-ar fi pus de mai multe ori mâna pe fund profesoarei, în timpul dansului.

În timpul investigaţiei, însă, Felicia Smith le-a spus procurorilor că doar s-a învârtit în jurul elevului aşezat pe scaun şi că l-a atins pentru că s-a împiedicat.

Profesoara a pledat totuşi vinovată la acuzaţia de a fi avut o relaţie nepotrivită cu un minor. Aceasta a fost plasată sub supravegherea autorităţilor vreme de trei ani - o pedeapsă care se poate aplica în statul Texas, asemănătoare cu închisoarea cu suspendare.

×