x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama îşi scoate pectoralii pe copertă

Obama îşi scoate pectoralii pe copertă

de Sînziana Stancu    |    22 Apr 2009   •   00:00
Obama îşi scoate pectoralii pe copertă

După ce soţia lui şi-a expus bicepşii care au răvăşit femeile de vârsta a doua pe coperta revistei "Vogue", preşedintele american, care nu a ţinut morţiş să îi urmeze exemplul, are parte şi el de o apariţie la bustul gol, în "The Washingtonian".



Pectoralii lui Barack Obama vor apărea pe coperta numărului din luna mai al revistei lunare de stil şi cultură "The Washingtonian". Apariţia la bustul gol a lui Obama este una de circumstanţă, revista trimiţând un paparazzi pe urmele noului preşedinte ales al Americii când era în vacanţa de Crăciun, în Hawaii, cu familia, respirând uşurat între istoricele alegeri şi istorica lui învestire ce avea să aibe loc în luna ianuarie. Obama a fost fotografiat în costum de baie, pe plajă. Redactorii revistei americane şi-au motivat alegerea spunând că pectoralii preşedintelui ilustrează două motive, în afară de alte 26, pentru care americanilor le place să locuiască în capitală. Primul dintre acestea sună cam aşa: "Noul nostru vecin este... fierbinte".

ÎN RELUARE
Un episod asemănător s-a petrecut cu Obama, care era pe atunci senator de Illinois, în februarie 2007. O fotografie de-a lui, făcută tot pe plajă, a atras atenţia presei în mod deosebit, iar el le-a reproşat ziariştilor că sunt mai interesaţi să comenteze despre cum arată el în costum de baie decât de politica pe care o face. Însă fotografia de acum a schimbat şi impresiile din trecut ale consilierilor de la Casa Albă. Dacă ei făceau pe supăraţii cu presa pentru astfel de apariţii ale unui preşedinte, acum însă noii consilieri ai lui Obama nu s-au putut abţine să remarce faptul că preşedintele este într-o formă de zile mari. Garett Graff, editor la "The Washingtonian", a declarat ABC News că ideea de a-l scoate pe Obama pe copertă le-a venit în timpul unei discuţii cu redactorii despre cum cuplul Obama, o dată instalat la Casa Albă, "a adus energie în oraş şi a captivat atenţia multor paparazzi". "Soţii Obama se află în centrul atenţiei aici şi toată lumea priveşte Washingtonul acum într-un fel care nu a fost remarcat în alţi ani", a comentat Graff, adăugând că "Washingtonul trăieşte o adevărată epocă de aur". El a recunonoscut că fotografia "nu este un mod obişnuit de a privi un preşedinte al Statelor Unite, însă Obama nu este un preşedinte obişnuit".

×
Subiecte în articol: externe obama