x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Plimbare pe urmele lui Obama

Plimbare pe urmele lui Obama

de Mihaela Matachita    |    05 Apr 2009   •   00:00

Capitala americană apelează la un nou mijloc pentru a atrage turişti şi anume o plimbare în Washington pe urmele preşedintelui SUA, Barack Obama, şi ale familiei sale.



Potrivit AFP, cei care aleg "itinerariul Obama", ale cărui detalii sunt publicate pe site-ul oficial de turism al Washingtonului, vor merge la restaurante, magazine, teatre sau locuri istorice pe care familia Obama le-a vizitat de la instalarea la Casa Albă, în ianuarie.

Deşi itinerariul nu este foarte amănunţit, deoarece familiei Obama îi plac ieşirile dese în oraş, pe traseul propus turiştilor figurează numeroase adrese cu iz gastronomic, precum Ben's Chili Bowl, Equinox, restaurantul-bar Marvin, apoi, în apropiere de Casa Albă, Georgia Brown.

În plus, pe parcursul celor trei zile, turiştii se pot opri la Biblioteca Congresului, pentru a vedea biblia preşedintelui Abraham Lincoln, pe care Obama a folosit-o pentru a depune jurământul, şi pot vizita National Portrait Gallery, pentru a vedea portretul lui Barack Obama realizat de Shepard Fairey.

×
Subiecte în articol: externe obama