x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Clipe ÎNFRICOŞĂTOARE la bordul unui portavion american. Ce a descoperit o echipă de investigatori ai fenomenelor paranormale (VIDEO)

Clipe ÎNFRICOŞĂTOARE la bordul unui portavion american. Ce a descoperit o echipă de investigatori ai fenomenelor paranormale (VIDEO)

14 Feb 2013   •   11:46
Clipe ÎNFRICOŞĂTOARE la bordul unui portavion american. Ce a descoperit o echipă de investigatori ai fenomenelor paranormale (VIDEO)

Mai mulţi investigatori ai fenomenelor paranormale susţin că au dovada că portavionul american USS Hornet CV-12, aflat in portul Alameda, este bântuit. Echipa Chill Seekers a adunat imagini filmate acolo şi spun că există o activitate intensă a spiritelor, scrie Daily Mail.

Filmarea durează 12 minute şi conţine chiar şi fragmente de conversaţie cu fantomele.

"Vă bucuraţi să vedeţi femei la bord?", întrabă Ashley, membră a echipei de investigaţie. "Este placut", ar fi răspuns fantoma. Totodată, poate fi auzit sunetul unui Cod Morse, care fusese folosit de tehnicienii de pe navă, ca să transmita mesaje.

Un alt moment înfricoşător a fost când Keith, un alt vânător de fantome, a întrebat spiritele dacă ştiu cum se numeşte, iar răspunul a venit imediat: "Tu esti Keith!".
Carissa spune că a fost atinsă de un spirit, care apoi i-a spus că ar fi mai bine să plece de pe navă.

Portavionul USS Hornet CV-12 a luat parte la acţiuni importante în Al Doilea Război Mondial, la conflictele din Coreea şi Vietnam şi la programul spaţial Apollo 11.

Nava a fost scoasă din funcţiune în 1970, iar în 1998 a devenit muzeu.

De-a lungul timpului, la bordul portavionului au murit peste 300 de marinari, dintre care mulţi s-au sinucis.

×