x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Salonul Auto de la Shanghai ar putea interzice folosirea modelelor feminine alături de exponate

Salonul Auto de la Shanghai ar putea interzice folosirea modelelor feminine alături de exponate

de Agerpres    |    10 Ian 2015   •   13:22

Salonul Auto de la Shanghai ar putea interzice folosirea modelelor feminine alături de exponate, ca urmare a criticilor privind vestimentaţia lor prea "sugestivă" purtată cu aceste ocazii, informează sâmbătă presa chineză citată de agenţia EFE.

Ideea a fost deja propusă organizatorilor şi "este deja probabil să nu mai existe tinere modele la salon" a declarat ziarului Global Times, un purtător de cuvânt al Consiliului Chinez pentru Promovarea Comerţului Internaţional, unul dintre organismele care organizează evenimentul.

În ultimii ani, prezenţa la diferite saloane a tinerelor modele îmbrăcate prea sugestiv pentru gustul publicului (şi al autorităţilor) a suscitat numeroase critici, care s-au înmulţit la Salonul Auto de la Cantón din noiembrie anul trecut.

La acest eveniment, patru organisme au cerut interzicerea activităţilor şi acţiunilor 'vulgare', printre care era inclusă şi prezenţa top-modelelor îmbrăcate prea "sugestiv"

×