x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un celebru cântăreț, dus ”de URGENȚĂ” la psihiatrie cu CĂTUȘELE

Un celebru cântăreț, dus ”de URGENȚĂ” la psihiatrie cu CĂTUȘELE

22 Noi 2016   •   09:12
Un celebru cântăreț, dus ”de URGENȚĂ” la psihiatrie cu CĂTUȘELE
Sursa foto: jinga80/Getty Images/iStockphoto

Rapperul american Kanye West a fost spitalizat, luni, ''de urgență'', după anunțarea anulării a 21 de concerte din cadrul turneului său în America de Nord și la două zile după o nouă polemică stârnită de cântăreț, dirijată în special contra vedetei pop Beyoncé, informează Agerpres, care citează AFP.

Kanye West, în vârstă de 39 de ani, se află într-o clinică din Los Angeles, iar site-ul specializat în știri mondene TMZ anunță că artistul a fost internat pentru o evaluare psihiatrică după ce s-a ''comportat haotic'' fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine. Potrivit TMZ, Kanye a fost transportat la spital legat cu cătușe în ambulanță.

Mike Lopez, purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles, a declarat AFP că oamenii legii au răspuns unui apel, în cursul după-amiezii, pentru tulburarea liniștii publice. ''Problema a devenit o urgență medicală care a implicat intervenția paramedicilor asupra unui individ'', a spus Lopez fără a pronunța numele lui Kanye West. Aceeași sursă a indicat TMZ că intervenția a avut loc la locuința antrenorului lui West, Harley Pasternak.

Reprezentanții rapperului premiat de mai multe ori la Grammy Awards, căsătorit cu vedeta de televiziune Kim Kardashian, nu au făcut nici un comentariu.

KANYE WEST HOSPITALIZED IN L.A. I TMZ News

×