x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO Vedetă YouTube, arestată în Japonia pentru că a amenințat mai multe celebrități

VIDEO Vedetă YouTube, arestată în Japonia pentru că a amenințat mai multe celebrități

de Redacția Jurnalul    |    04 Iun 2023   •   23:00
VIDEO Vedetă YouTube, arestată în Japonia pentru că a amenințat mai multe celebrități
Sursa foto: Twitter @AJEnglish

O vedetă YouTube, care până recent a fost și deputat în Parlamentul Japoniei, a fost arestată în Japonia pentru că a amenințat mai multe celebrități.

Poliția din Japonia a arestat un YouTuber din cauza unor amenințări pe care le-ar fi adresat unor celebrități. Yoshikazu Higashitani, cunoscut pe YouTube sub numele de GaaSyy, este celebru pentru videoclipurile sale cu bârfe despre celebrități.

Presa locală a declarat că acesta s-a întors în Japonia din Emiratele Arabe Unite, la două luni după ce poliția din Tokyo a emis mandatul de arestare. El este acuzat că a amenințat un actor, un antreprenor și un designer între februarie și august anul trecut, potrivit BBC.

Recent, el a fost dat afară din Parlament pentru că nu s-a dus niciodată la locul de muncă. El este primul parlamentar din Japonia exclus din parlament fără a intra vreodată în sediul instituției. Eliminarea din Parlament este cea mai severă pedeapsă pe care o poate primi un deputat. Acest lucru s-a întâmplat doar de două ori din 1950 până în prezent și este prima dată când un parlamentar este dat afară din cauza absențelor.

Yoshikazu Higashitani nu a mers în parlament deoarece locuia în Emiratele Arabe Unite și refuza să se întoarcă în Japonia pentru că se temea că va fi arestat.

El a fost unul dintre cei doi deputați aleși din partea partidului de opoziție Seijika-joshi-48. Acest partid solicită doar reforme pentru televiziunea publică japoneză.Partidul își schimbă în mod regulat numele din motive de publicitate.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vedeta youtube japonia