x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Volkswagen recheamă aproape 600.000 de autoutilitare Caddy, pentru o problemă la uşa din spate

Volkswagen recheamă aproape 600.000 de autoutilitare Caddy, pentru o problemă la uşa din spate

de Agerpres    |    27 Feb 2014   •   19:04
Volkswagen recheamă aproape 600.000 de autoutilitare Caddy, pentru o problemă la uşa din spate

Grupul auto german Volkswagen a anunţat joi că a decis să retragă de pe piaţă aproape 600.000 de autoutilitare Caddy vândute la nivel mondial pentru a repara o problemă la uşa din spate, transmite AFP.

Volkswagen, cel mai mare grup auto din Europa, a precizat că acţiunea vizează utilitarele Caddy produse între luna noiembrie 2003 şi luna ianuarie 2013, adică aproximativ 589.000 de unităţi, dintre care 284.000 au fost vândute în Germania.

Constructorul a precizat că la un control de rutină a constat că uşa din spate a utilitarelor Caddy ar putea să se închidă în mod neaşteptat din cauza unui defect de fabricaţie şi i-a informat de acest lucru pe proprietarii vehiculelor afectate.

În luna noiembrie a anului trecut, Volkswagen a fost nevoit să organizeze cea mai mare rechemare la service din istoria sa, o operaţiune care a vizat 2,6 milioane vehicule din cauza a trei probleme distincte apărute la farurile modelului Tiguan şi la motoarelor utilitarelor Amarok.

×
Subiecte în articol: Volkswagen caddy service problema usa spate