x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Anunț OFICIAL. Frații Tate rămân în arest preventiv. Decizia este definitivă

Anunț OFICIAL. Frații Tate rămân în arest preventiv. Decizia este definitivă

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2023   •   19:04
Anunț OFICIAL. Frații Tate rămân în arest preventiv. Decizia este definitivă
Sursa foto: Lucian Alecu

Fraţii Tate rămân în arest preventiv, potrivit deciziei de miercuri a Curții de Apel București. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, ca fraţii Andrew și Tristan Tate să rămână în arest preventiv. Decizia Curții de Apel București este definitivă.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de către inculpaţii Tate Tristan, Tate III Emory Andrew, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 20.01.2023, pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti Secţia I Penală, în dosarul nr. 1837/3/2023”, potrivit minutei instanței.

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Mandatele au fost prelungite în ianuarie pentru 30 de zile de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Aceștia au admis cererea procurorilor DIICOT şi au decis, în consecinţă, prelungirea arestării preventive pentru fraţii Tate începând din 29 ianuarie, până pe 27 februarie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arest preventiv fratii tate Tristan Tate