x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Criminalul din Berceni, Marcel Şerbuc, condamnat la 26 ani de închisoare

Criminalul din Berceni, Marcel Şerbuc, condamnat la 26 ani de închisoare

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2024   •   20:15
Criminalul din Berceni, Marcel Şerbuc, condamnat la 26 ani de închisoare
Sursa foto: Antena 3 CNN

Marcel Şerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fetiţa concubinei sale şi i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucureşti la 26 ani închisoare pentru omor calificat şi tâlhărie.

Judecătorii au luat act că mama fetiţei ucise, Simona Monica Iftimovici, nu a dorit să se constituie parte civilă în dosar.

Pe de altă parte, magistraţii au decis ca Marcel Şerbuc să plătească daune tatălui biologic al fetiţei în cuantum de 80.000 euro, iar fratelui vitreg suma de 15.000 euro.

Decizia tribunalului nu este definitivă.

Pe 3 iunie 2023, Secţia 16 Poliţie a fost sesizată de proprietarul unui apartament din Capitală cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic ce emană un miros de putrefacţie.

Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, Ilie Marcel Şerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

"Criminalul fetiței din Berceni care a fost omorâtă și apoi ascunsă sub lada unei canapele a primit o pedeapsa exemplară de 26 de ani de închisoare.

Deși admise chestiunile de natură financiară (daune morale 95000 euro)respectiv despăgubirile, nici măcar nu contează în contextul în care acesta își ducea viața de zi cu zi din înșelarea oamenilor.

Marcel Serbuc este astfel condamnat pentru fapta de omor calificat, dar și tâlhărie", transmite avocatul Adrian Cuculis

×