x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Nouă bărbați au furat 77.000 kg de cereale și cărbuni din trenuri, în Portul Constanța

Nouă bărbați au furat 77.000 kg de cereale și cărbuni din trenuri, în Portul Constanța

de Redacția Jurnalul    |    02 Feb 2024   •   19:45
Nouă bărbați au furat 77.000 kg de cereale și cărbuni din trenuri, în Portul Constanța
Sursa foto: observator.tv

Nouă bărbați au furat, din iulie 2023 până în prezent, 77.000 de kilograme de cereale și cărbuni din trenuri, în Portul Constanța. Cinci dintre ei au fost reținuți, ceilalți nefiind încă găsiți.

Polițiștii din Constanța – Secția Port, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au fpcut joi o percheziție la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Din cercetările făcute a reieșit că, în perioada iulie 2023 - ianuarie 2024, aceasta ar fi sustras, împreună cu alți 8 bărbați, peste 77.000 de kilograme de cereale și cărbuni din trenurile care transportau mărfuri în Portul Constanța.

Prejudiciul total este de 120.000 de lei.

În urma percheziției, au fost ridicate obiecte cu valoare probatorie și a fost recuperată o parte din bunurile sustrase.

Din cei nouă bărbați bănuiți de comiterea faptei, cinci au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, ceilalți patru nefiind identificați la domiciliu.

Ulterior, persoanele reținute au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Insperctoratului de Poliție Județean Constanța.

Vineri, cele cinci persoane vor fi prezentate procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: furat cereale carbuni