x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doi bărbați arestați după ce au înșelat o firmă de telefonie cu peste 35.000 de lei

Doi bărbați arestați după ce au înșelat o firmă de telefonie cu peste 35.000 de lei

de Redacția Jurnalul    |    28 Iun 2023   •   19:00
Doi bărbați arestați după ce au înșelat o firmă de telefonie cu peste 35.000 de lei

Doi bărbați de 27 și 35 de ani au fost reținuți și ulterior arestați preventiv după ce ar fi înșelat o firmă de telefonie cu peste 35.000 de lei.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au făcut două percheziții domiciliare în județele Dămbovița și Bacău la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată și complicitate la înșelăciune.

Bărbatul de 27 de ani a fost prins în flagrant delict, luni, în timp ce ar fi încercat să ridice telefoane mobile care urmau a fi distribuite printr-o firma de curierat. În aceeași zi, în localitatea Onești, județul Bacău, a fost efectuată o percheziție domiciliară la domiciliul unui bărbat de 35 de ani. În urma percheziției, au fost confiscate telefoane, cartele telefonice și 6.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie - iunie 2023, cei doi bărbați s-ar fi folosit, fără drept, de datele de identificare a două firme din județele Teleorman și Dâmbovița, inducând în eroare o societate de telefonie mobilă.

Aceștia ar fi solicitat fără drept și ar fi semnat în fals, în numele firmelor, contractele de abonament, obținând bunuri în valoare de 35.768 de lei.

Cei doi au fost reținuți luni pentru 24 de ore, iar marți instanța a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: inselat politie firma telefonie