x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Nunzio Larizza, unul dintre cei mai cautați traficanți de droguri din Italia, a fost prins în Capitală

Nunzio Larizza, unul dintre cei mai cautați traficanți de droguri din Italia, a fost prins în Capitală

14 Aug 2020   •   11:55
Nunzio Larizza, unul dintre cei mai cautați traficanți de droguri din Italia, a fost prins în Capitală
Sursa foto: Foto: observator.tv

Un important traficant italian de cocaină, urmărit internațional la solicitarea autorităților din Italia, a fost prins în Capitală. Este vorba despre Nunzio Larizza, unul dintre cei mai căutați traficanți de droguri din Italia, membru al clanului Schettino.

 

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale l-au prins joi pe italian în București. Bărbatul era căutat pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri, constând în aceea că, împreună cu alți cetățeni italieni, ar fi constituit un grup infracțional organizat cu scopul de a achiziționa, transporta și vinde cocaină în cantități mari.

Italianul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București care a dispus reținerea lui pentru 24 de ore. Vineri va fi prezentat magistraților Curții de Apel București pentru confirmarea mandatului și începerea procedurii de predare către autoritățile judiciare din Italia.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Nunzio Larizza