x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbatul reținut de polițiști pentru furturi din restaurante și magazine a fost arestat preventiv

Bărbatul reținut de polițiști pentru furturi din restaurante și magazine a fost arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2023   •   23:00
Bărbatul reținut de polițiști pentru furturi din restaurante și magazine a fost arestat preventiv

Bărbatul bănuit de patru furturi comise în restaurante și magazine din Sectorul 1 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunță Poliția Capitalei.

Polițiștii din capitală au reținut marți un bărbat, față de care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

În 9 martie, Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de reprezentantul unui restaurant din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17.30, din incinta locației ar fi fost sustrasă o tabletă.

Din datele și probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de un bărbat, aflat sub măsura controlului judiciar.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că acesta ar fi săvârșit și alte fapte similare. Astfel, în 12 februarie 2023, în jurul orei 21.00, bărbatul ar fi pătruns în incinta unui magazin, din Sectorul 1, de unde a furat un telefon mobil aflat lângă casa de marcat, în ultima zi din luna martie, în jurul orei 18.20, ar fi sustras un portofel, ce conținea documente personale, precum și sume în lei și valută, din buzunarul unei geci, lăsată pe un suport de haine, în incinta unui magazin din același sector, iar în 9 aprilie 2023, în jurul orelor 19.30, ar fi pătruns în interiorul unui local, din Sectorul 1, apoi, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras un telefon mobil lăsat pe o masă din restaurant.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat arest furturi