x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Șapte persoane implicate în scandalul de lângă Pitești au fost reținute

Șapte persoane implicate în scandalul de lângă Pitești au fost reținute

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2024   •   10:45
Șapte persoane implicate în scandalul de lângă Pitești au fost reținute

Șapte persoane care au fost implicate, marți noaptea, într-un conflict violent pe DN7C, lângă Pitești, au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore. În scandal, șase persoane au fost rănite și au ajuns la spital.

„În continuarea cercetărilor privind starea conflictuală din noaptea de 18 spre 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au pus în executare 14 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliției pentru audieri. În urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. De asemenea, cercetările sunt continuate, pentru clarificarea stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, anunță IPJ Argeș.

Șapte persoane au fost rănite și șase mașini distruse marți seara după un conflict violent pe DN 7C, în Argeș. Totul a pornit de la o serie de accidente în care au fost implicate mai multe persoane. Pe fondul tensiunilor generate de accidente, șoferii implicați s-au bătut, transformând scena într-o altercație violentă. La fața locului au intervenit echipe de ordine publică de la Poliția Municipiului Pitești, jandarmi argeșeni și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș.

Șapte persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind duse la spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scandal pitesti retinuti