x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil noaptea trecută în Botoșani provocat de un șofer fără permis. Un tânăr de 20 de ani a murit și alte trei persoane au fost rănite

Accident teribil noaptea trecută în Botoșani provocat de un șofer fără permis. Un tânăr de 20 de ani a murit și alte trei persoane au fost rănite

de Vali Deaconescu    |    03 Ian 2023   •   10:32
Accident teribil noaptea trecută în Botoșani provocat de un șofer fără permis. Un tânăr de 20 de ani a murit și alte trei persoane au fost rănite
Sursa foto: ISU Suceava

Un accident cumplit a avut loc în noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2023 pe raza localității Vițcani, comuna Cândești, județul Botoșani. Un tânăr de 20 de ani a murit și alte trei persoane au fost rănite după ce un autoturism a intrat în plin într-un autoturism parcat.

Un autoturism marca BMW rula cu viteză pe drumul din localitate la miezul nopții. În mașină se aflau cinci tineri cu vârste între 18 și 22 de ani.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și mașina a lovit un cap de pod. Ulterior, a ricoșat într-un Audi A6, parcat pe marginea drumului, iar apoi a rupt gardul unei locuințe. Mașina a aterizat pe cupolă în curtea unui localnic.

A doua mașină a fost proiectată la câțiva metri pe mijlocul șoselei fiind distrusă complet în partea din spate.

Șoferul nu avea permis.

“La fața locului au fost direcționate două echipaje ambulanță și unul SMURD din Dorohoi, precum și un echipaj de Ambulanță și unul SMURD din Siret, Suceava. Din păcate, pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic, decesul fiind instantaneu. Alte trei victime au fost transportate la Spitalul Județean. Una a refuzat transportul”, a declarat medicul Daniela Amarande, coordonator în cadrul SJA Botoșani.

Potrivit ISU Suceava, accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, aproape de miezul nopții (ora 23:55), pe raza localității Vițcani, comuna Cândești, județul Botoșani.

În urma accidentului, au rezultat cinci victime, bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani.

Autoturismul a fost găsit în afara părții carosabile, răsturnat pe cupolă. Una dintre victime a fost rănită grav, fiind în stare de inconștiență.

Alături de pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit un echipaj de la SAJ Siret, o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi și alte două echipaje ale SAJ Botoșani

Echipajele medicale i-au făcut tânărului de 20 de ani (fratele șoferului) manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Alte trei victime au fost preluate de ambulanțe, iar după stabilizare au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani.

A cincea persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Mașina condusă de un tânăr fără permis a aterizat, pe cupolă, într-o curte din Botoșani

×
Subiecte în articol: ISU Suceava accident