x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Timiș. Două persoane au rămas încarcerate după ce două autoturisme s-au ciocnit

Accident grav în Timiș. Două persoane au rămas încarcerate după ce două autoturisme s-au ciocnit

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2024   •   18:45
Accident grav în Timiș. Două persoane au rămas încarcerate după ce două autoturisme s-au ciocnit
Sursa foto: ISU Timiș

Două persoane au rămas încarcerate, iar una a fost rănită, după ce două autoturisme s-au ciocnit, joi, în localitatea Voiteg, anunță ISU Timiș. Traficul rutier în zonă este întrerupt pentru desfășurarea intervenției medicale și pentru cercetarea împrejurărilor producerii coliziunii.

„La ora 17:37, am fost solicitați să intervenim în urma unui accident rutier produs în localitatea Voiteg. S-au deplasat pompierii din cadrul Secției Deta și Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. La fața locului au fost alocate două ambulanțe SAJ. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme cu patru persoane și au rezultat trei victime. Două victime au rămas încarcerate”, transmite ISU Timiș.

Potrivit sursei citate, toate cele trei victime au fost predate echipajelor medicale în stare conștientă și cooperantă, prezentând multiple traumatisme și au fost transportate la spital, iar cea de a patra persoană implicată nu necesită îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic din IGPR anunță că traficul rutier în zonă este întrerupt pentru desfășurarea intervenției medicale și pentru cercetarea împrejurărilor producerii coliziunii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Voiteg accident