x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O motocicletă și două mașini, implicate într-un accident în Harghita. Două persoane, duse la spital

O motocicletă și două mașini, implicate într-un accident în Harghita. Două persoane, duse la spital

28 Oct 2023   •   16:40
O motocicletă și două mașini, implicate într-un accident în Harghita. Două persoane, duse la spital

Un accident în care au fost implicate o motocicletă și două mașini a avut loc sâmbătă pe DE 578, în județul Harghita. Un bărbat și o femeie, ambii aflați pe motocicletă, au fost răniți și au fost duși la spital.

Polițiștii din Harghita au fost sesizați sâmbătă, prin apel la 112, cu privire la producerea unui accident rutier la ieșire din localitatea Mădăraș.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 37 de ani, din județul Covasna, în timp ce conducea o motocicletă pe DE 578, ar fi acroșat un autoturism, condus de un bărbat de 69 de ani, care circula în fața sa.

Ulterior, motocicleta a fost proiectată pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 53 de ani.

În urma impactului, conducătorul motocicletei și o femeie de 32 de ani, pasageră pe același vehicul, au fost răniți, ambii fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi și conducătorul motocicletei au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident motocicleta masini