x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un mort și patru răniți după accidentul produs marți după-amiaza în Teleorman

Un mort și patru răniți după accidentul produs marți după-amiaza în Teleorman

de Redacția Jurnalul    |    30 Ian 2024   •   19:00
Un mort și patru răniți după accidentul produs marți după-amiaza în Teleorman

Un tânăr a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, în urma accidentului produs marți după-amiază pe DN 52, în zona Banciu, județul Teleorman.

Cercetările preliminare făcute de polițiști indică ipoteza că șoferul unei autoutilitare, bărbat în vârstă de 20 de ani, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, vehiculul fiind lovit frontal de un autoturism care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, anunță IPJ Teleorman.

În urma accidentului, șoferul autoutilitarei a murit, iar trei pasageri din mașina condusă de el, bărbați cu vârste cuprinse între 48 și 56 de ani, precum și șoferul autoturismului, au fost răniți.

Rezultatul testării cu aparatul etilometru a indicat faptul că bărbatul de 32 de ani, șoferul autoturismului, nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident poliţie