x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier cu patru maşini în care se aflau 9 persoane. Un copil transportat cu elicopterul la Târgu Mureş

Accident rutier cu patru maşini în care se aflau 9 persoane. Un copil transportat cu elicopterul la Târgu Mureş

de Redacția Jurnalul    |    18 Aug 2024   •   15:40
Accident rutier cu patru maşini în care se aflau 9 persoane. Un copil transportat cu elicopterul la Târgu Mureş
Sursa foto: SMURD

Patru maşini în care se aflau nouă persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut duminică pe raza localităţii Olteni, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna.

Potrivit sursei citate, printre cele nouă persoane se aflau şi doi copii minori, iar unul dintre aceştia a fost grav rănit şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş.

"În urma accidentului rutier, bilanţul victimelor este următorul: 7 victime (din care un minor) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Sfântu Gheorghe. Un minor fiind în stare gravă, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Mureş. O persoană a refuzat transportul la unitatea spitalicească", informează ISU Covasna.

La locul intervenţiei s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă cu medic, două ambulanţe B.1 din cadrul SAJ (Serviciul de Ambulanţă Judeţean) şi un elicopter SMURD.

×