x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier cu șase victime în Ialomița

Accident rutier cu șase victime în Ialomița

05 Mar 2021   •   10:22
Accident rutier cu șase victime în Ialomița

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un TIR a avut loc vineri dimineața în localitatea Slobozia Nouă din Ialomița. Din accident au rezultat șase victime, din care una încarcerată.

Pompierii au fost alertați să intervină la accidentul produs pe DN 21 în localitatea Slobozia Nouă, în care au fost implicate un tir și două autoturisme.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, din accident au rezultat șase victime, din care una încarcerată.

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată în unul dintre autoturisme. Celor șase victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care cinci victime au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, transmite ISU Ialomița.

Ambulanța SMURD a preluat o victimă, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

×
Subiecte în articol: accident ialomita