x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane încarcerate în urma unui accident rutier, în Satu Mare

Trei persoane încarcerate în urma unui accident rutier, în Satu Mare

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2023   •   21:49
Trei persoane încarcerate în urma unui accident rutier, în Satu Mare
Sursa foto: ISU Satu Mare

Trei persoane au rămas încarcerate în urma unui accident rutier produs luni seara între două autoturisme, pe DN 19, pe raza localităţii Vama, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" Satu Mare.

"Pentru misiune au intervenit forţe şi mijloace din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti-Oaş cu: o autospecială cu modul de descarcerare şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor, încadrate de 10 subofiţeri. În urma accidentului au rezultat trei victime, rămase încarcerate. (...) Acestea au fost predate, în condiţii de siguranţă, echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Negreşti-Oaş prezent la faţa locului. În urma evenimentului rutier, persoanele implicate au fost transportate la Compartimentul de Primire Urgenţe Negreşti-Oaş", precizează ISU.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a arătat că vinovată a fost o şoferiţă de 20 de ani care a intrat în autoturismul din faţa sa.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că o tânără de 20 de ani, din Satu Mare, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în faţa sa şi care ar fi fost condus de un bărbat de 55 de ani, din Negreşti-Oaş. Din producerea evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi bărbaţi, de 40 şi 44 de ani, pasageri ai celui de-al doilea autoturism. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a transmis IPJ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă. 

×
Subiecte în articol: accident rutier satu mare