x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un bărbat este în stare gravă

Accident grav în apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un bărbat este în stare gravă

de Redacția Jurnalul    |    07 Apr 2024   •   09:40
Accident grav în apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un bărbat este în stare gravă
Sursa foto: Hepta

Un accident grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în apropiere de Sighișoara. Două persoane au rămas încarcerate într-o mașină. O femeie a murit la spital, iar un bărbat este în stare gravă.

Potrivit ISU Sibiu „în jurul orei 23:50 un apel pe numărul unic de urgență 112 anunța producerea unui accident pe DJ 143A la ieșirea din localitatea Laslea spre Sighișoara”.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD Sibiu, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD din cadru ISU Mureș.

În autoturism erau două persoane, un bărbat în vârstă de 21 de ani conștient și o femeie în vârstă de 22 de ani în stop cardio-respirator. Ambele victime erau încarcerate. S-au efectuat manevre de descarcerare.

„Echipajul SAJ și SMURD Sighișoara au preluat femeia și au aplicat de îndată protocolul de resuscitare, deplasându-se spre spitalul din Sighișoara. În cele din urmă, femeia a decedat la spital. Bărbatul a primit îngrijiri medicale întrucât a suferit multiple traumatisme și a fost transportat spre UPU Sibiu, devenind inconștient. A fost transportat de echipajul SMURD cu medic la UPU Sibiu inconștient și intubat”, au precizat reprezentanții ISU.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Laslea sighişoara accident