x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil pe Șoseaua Gheorghe Ionescu - Sisești. Un șofer de 18 ani, drogat, a pierdut controlul volanului și a lovit două autoturisme parcate

Accident teribil pe Șoseaua Gheorghe Ionescu - Sisești. Un șofer de 18 ani, drogat, a pierdut controlul volanului și a lovit două autoturisme parcate

de Redacția Jurnalul    |    25 Dec 2022   •   17:02
Accident teribil pe Șoseaua Gheorghe Ionescu - Sisești. Un șofer de 18 ani, drogat, a pierdut controlul volanului și a lovit două autoturisme parcate
Sursa foto: Antena 3 CNN

Un tânăr de 18 ani, care conducea, duminică, o mașină pe Șoseaua Gheorghe Ionescu - Sisești, din Sectorul 1 al Capitalei, a pierdut controlul volanului și a lovit două autoturisme parcate. Din impact, o tânără pasageră a murit. Șoferul era drogat.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Șos.Gheorghe Ionescu-Sisești, din sectorul 1.

Din informațiile cercetări, un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe șos. Gheorghe Ionescu-Sisești dinspre bd.Bucureștii Noi către str.Ion Ionescu de la Brad și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

La această oră se fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat pe ambele sensuri de deplasare ale șoselei Gheorghe Ionescu-Sisești și se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

(sursa: Mediafax)

×