x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Băiat de 14 ani, în stare de ebrietate după ce a băut rachiu. Bunica l-a găsit şi a chemat ambulanţa

Băiat de 14 ani, în stare de ebrietate după ce a băut rachiu. Bunica l-a găsit şi a chemat ambulanţa

de Redacția Jurnalul    |    06 Sep 2024   •   20:45
Băiat de 14 ani, în stare de ebrietate după ce a băut rachiu. Bunica l-a găsit şi a chemat ambulanţa
Sursa foto: Hepta

Un băiat de 14 ani a fost găsit de bunică, în locuinţa din comuna Margina, în stare de ebrietate, după ce a băut rachiu, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, arată, vineri, o informare de presă a Poliţiei Timiş.

Poliţiştii oraşului Făget au fost sesizaţi, joi, că un minor de 14 ani a fost găsit de către bunica sa în stare de ebrietate, la locuinţa din Margina, prezentând o stare de rău. La faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, minorul fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

"Nu ştim ce cantitate de răchie a consumat. Copilul prezenta o stare de rău, dar era conştient, însă în ambulanţă a început să vomite", au precizat pentru AGERPRES reprezentanţi ai Biroului de presă al Poliţiei Timiş.

În acest caz, au fost identificaţi părinţii minorului, fiind aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 pentru neluarea măsurilor privind supravegherea minorilor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: baiat ebrietate rachiu bunica ambulanta