x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat cu o alcoolemie de 6,3 la mie în sânge, în stare gravă în spital

Bărbat cu o alcoolemie de 6,3 la mie în sânge, în stare gravă în spital

28 Mai 2018   •   13:06
Bărbat cu o alcoolemie de 6,3 la mie în sânge, în stare gravă în spital

Un bărbat din judeţul Galaţi a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, a declarat luni şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Potrivit acestuia, un echipaj al ambulanţei a intervenit, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea gălăţeană Vârlezi, la domiciliul unui bărbat căruia i s-a făcut rău.

"Este vorba despre un pacient de 40 de ani, care prezenta un traumatism carnio-cerebral. El a intrat în stop cardiac, a fost resuscitat, ventilat mecanic şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi unde s-a stabilit că avea o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie. Până acum, în judeţ, din experienţa mea, nu am mai înregistrat un astfel de caz, cu valori atât de ridicate ale alcoolemiei. Au mai fost cu 4, 5, dar cu 6,3 la mie nu", a spus Polinschi.

Din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi consumat alcool în exces pe tot parcursul zilei de duminică şi, probabil, s-ar fi dezechilibrat şi a căzut lovindu-se la cap. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbat alcolemie record galaţi