x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bistrița-Năsăud: Bărbat cu arsuri pe 80% din corp, în urma unui incendiu

Bistrița-Năsăud: Bărbat cu arsuri pe 80% din corp, în urma unui incendiu

de Redacția Jurnalul    |    30 Noi 2022   •   12:10
Bistrița-Năsăud: Bărbat cu arsuri pe 80% din corp, în urma unui incendiu
Sursa foto: Hepta

Un bărbat cu arsuri pe 80% din suprafața corpului a fost scos de pompieri dintr-o casă care a luat foc în localitatea Archiud, comuna Teaca, din județul Bistrița-Năsăud. Casa este în pericol de prăbușire.

Pompierii militari și voluntari din Bistrița-Năsăud intervin miercuri la un incendiu izbucnit la o casa din Archiud, comuna Teaca.Incendiul se manifestă generalizat. Pompierii au reușit să scoată din casa în flăcări un bărbat cu arsuri pe 80% din suprafața corpului. Victima era inconștientă dar în urma acordării primului ajutor starea s-a ameliorat.

„Incendiul a fost localizat în limitele găsite și se lucrează pentru lichidarea focarelor și înlăturarea elementelor de construcție care prezintă riscul de prăbușire. Au ars mai multe încăperi și acoperișul construite preponderent din material lemnos, pe o suprafață aproximativa de 50 mp. Incendiul a fost oprit înainte ca acesta sa se extinda la vecinătăți”, au transmis pompierii bistrițeni.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SAJ și ulterior de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, care l-a intubat și l-a transportat a UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Cauza probabilă a incendiului va fi stabilita după finalizarea intervenției.

 

×
Subiecte în articol: incendiu barbat ars Bistrița-Năsăud