x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz înfiorător la Râmnicu Sărat! Fiul unui om de afaceri a fost înjunghiat în inimă cu o sticlă spartă

Caz înfiorător la Râmnicu Sărat! Fiul unui om de afaceri a fost înjunghiat în inimă cu o sticlă spartă

05 Apr 2018   •   10:41
Caz înfiorător la Râmnicu Sărat! Fiul unui om de afaceri a fost înjunghiat în inimă cu o sticlă spartă

Fiul unui om de afaceri din Râmnicu Sărat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat în inimă cu o sticlă spartă în parcarea unui supermarket.

Tânărul în vârstă de 27 de ani a fost atacat, în noaptea de marţi spre miercuri, în parcarea unui supermarket din Râmnicu Sărat.

Cei doi s-au certat, iar la un moment dat, atacatorul, tot un tânăr din Râmnicu Sărat, a spart o sticlă şi l-a înjunghiat în piept pe fiul patronului unei fabrici de pâine din oraş.

Lovitura a fost atât de puternică încât bucata de sticlă a străpuns inima tânărului.

După ce a ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, în jurul orei 23.30, medicii au hotărât să-l opereze de urgență, pentru că prezenta multiple plăgi, multe în zona toracică.

Operaţia a durat aproximativ opt ore, timp în care medicii au depus eforturi supraomeneşti pentru a-l ţine în viaţă, notează stiridebuzau.ro.

Miercuri dimineaţă, după ce a fost stabilizat, tânărul de 27 de ani a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală cu un elicopter.

Atacatorul a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor. http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: baiat injunghiat ramnicu sarat