x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copil de doi ani dispărut în Botoșani, căutat cu drone cu termoviziune și ATV-uri

Copil de doi ani dispărut în Botoșani, căutat cu drone cu termoviziune și ATV-uri

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2024   •   19:26
Copil de doi ani dispărut în Botoșani, căutat cu drone cu termoviziune și ATV-uri

Un copil de doi ani, dispărut duminică la ora 15.00, este căutat cu trei drone cu termoviziune, o șenilată și patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită și teren cu denivelări. Peste 100 de persoane acționează pentru căutarea copilului.

„Comunitate mobilizată de polițiști, pentru localizarea unui copil dispărut, în comuna Tudora- județul Botoșani. Peste 100 de forțe de ordine, voluntari și câini de urmă, ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și Poliției de Frontieră desfășoară activități, pentru localizarea minorului, în vârstă de 2 ani, semnalat dispărut astăzi, în jurul orei 15.00”, anunță IPJ Botoșani.

De asemenea, sunt utilizate trei drone cu termoviziune, o șenilată și patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită și teren cu denivelări.

„Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii de frontieră, precum și voluntari din comunitate s-au mobilizat și continuă activitățile, pentru identificarea copilului”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: copil disparut cautari drone