x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descinderi la un traficant de droguri, care vindea cristal

Descinderi la un traficant de droguri, care vindea cristal

de Redacția Jurnalul    |    12 Iun 2024   •   11:36
Descinderi la un traficant de droguri, care vindea cristal

Descinderi în locuințele unui bărbat din Cluj. Polițiștii și procurorii au găsit un adevărat depozit de cristal, pe care individul intenționa să-l vândă.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii DIICOT Cluj au prins în flagrant un individ, în comuna Florești, în timp ce vindea 1,6 kilograme de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal).

Ulterior, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate peste 17,5 kilograme de droguri de mare risc și substanțe psihoactive (3-CMC, MDMA, 2-MMC și N-Ethylnorpentedrone), precum și alte mijloace de probă.

Pocurorii au reținut miercuri individul pentru trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă a persoanei, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: traficant droguri cristal descinderi