x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziții la persoane care ar fi determinat un străin să aducă 440.000 comprimate de droguri

Percheziții la persoane care ar fi determinat un străin să aducă 440.000 comprimate de droguri

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2024   •   21:00
Percheziții la persoane care ar fi determinat un străin să aducă 440.000 comprimate de droguri

Polițiștii și procurorii DIICOT au făcut sâmbătă șase percheziții în județul Arad la persoane care ar fi determinat un cetățean străini să aducă în țară 440.000 de comprimate de droguri.

Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză, împreună cu un alt bărbat, arestat preventiv anterior, în același dosar, ar fi determinat un cetățean străin să introducă în România aproximativ 440.000 de comprimate conținând diazepam, alprazolam și clonazepam (droguri de risc), care urmau a fi comercializate pe teritoriul țării, transmite, duminică, IPJ Arad.

Persoanele cercetate ar fi stabilit împreună modalitățile de intermediere a tranzacțiilor, de plată, transport, precum și locul de depozitare al drogurilor, până la revânzare.

În urma perchezițiilor domiciliare făcute, au fost confiscate mai multe comprimate din categoria drogurilor de risc (alprazolam), deţinute ilegal, în scopul comercializării, precum și alte mijloace de probă.

De asemenea, au fost reținute, pentru 24 de ore, trei persoane, față de o altă persoană fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Toto sâmbătă, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a două persoane și arestul la domiciliu față de a treia, conform propunerii formulate de procurorii DIICOT Arad.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri poliţie perchezitii