x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Arad! O persoană a murit carbonizată într-un incendiu

Tragedie la Arad! O persoană a murit carbonizată într-un incendiu

de Redacția Jurnalul    |    16 Feb 2024   •   21:51
Tragedie la Arad! O persoană a murit carbonizată într-un incendiu

Un incendiu violent a izbucnit, vineri seara, la o anexă construită din lemn din municipiul Arad - Balastiera Micălaca, anunță ISU Arad. Din informațiile primite, pompierii transmit că există posibilitatea ca o victimă sa fie surprinsă în interior.

„Incendiu izbucnit la o anexă construită din lemn, în municipiul Arad - Balastiera Micălaca. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD dintre care una Terapie Intensivă Mobilă. Din informațiile primite de la apelant, există posibilitatea ca o victimă sa fie surprinsă în interior”, transmite ISU Arad.

Potrivit sursei citate, incendiul se manifesta violent, prin ardere generalizată la nivelul întregii construcții.

„Din nefericire, în interiorul clădirii a fost identificată o victimă carbonizată. De asemenea, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani care a suferit un atac de panică”, potrivit sursei citate.

Incendiul, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați a fost localizat, iar pompierii acționează în aceste momente pentru identificarea posibilelor focare ascunse, îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: incendiu ISU