x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Lia Olguța Vasilescu: Accidentele, din cauza circulației cu viteză neadaptată la condițiile meteo

Lia Olguța Vasilescu: Accidentele, din cauza circulației cu viteză neadaptată la condițiile meteo

12 Ian 2022   •   11:20
Lia Olguța Vasilescu: Accidentele, din cauza circulației cu viteză neadaptată la condițiile meteo

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, spune că, deși a primit alertă meteo de polei doar la ora 7.00, încă de la miezul nopții a fost împrăștiat material antiderapant. Ea spune că accidentele au fost cauzate de viteza neadaptată la condițiile meteo.

„Deși am primit alerta meteo de polei doar la ora 7 dimineața, încă de la miezul nopții s-a acționat prin împrăștiere de material antiderapant pe principalele artere de circulație și pe străzile în pantă”, reacționează Lia Olguța Vasilescu.

Ea precizează că au fost folosite 100 de tone de sare, în timpul nopții și în miercuri dimineață, pe străzi, iar de la 7 dimineața, lucrătorii de la Salubritate au împrăștiat sare și pe trotuare.

„Atragem atenția conducătorilor auto că, deși pe străzi s-a împrăștiat material antiderapant, carosabilul rămâne umed, iar viteza de mers trebuie adaptată la condițiile meteo. Nu am avut niciun incident pe străzile în pantă, în schimb avem pe arterele principale, din cauza circulației cu viteză neadaptată la condițiile meteo”, conchide primarul municipiului Craiova.

În Craiova au avut loc, miercuri dimineață, mai multe accidente rutiere.

O mașină condusă de un tânăr de 24 de ani a intrat într-un refugiu de calatori dintr-o stație de tramvai din orașul Craiova. Două tinere de 22 și 23 de ani, aflate în stație, au fost rănite și au ajuns la spital.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: lia olguta vasilescu