x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Nenorocire în Timiș! Un bărbat a murit, iar o femeie a ajuns la spital, după un accident între două mașini și un tractor

Nenorocire în Timiș! Un bărbat a murit, iar o femeie a ajuns la spital, după un accident între două mașini și un tractor

de Andreea Tiron    |    29 Dec 2022   •   19:55
Nenorocire în Timiș! Un bărbat a murit, iar o femeie a ajuns la spital, după un accident între două mașini și un tractor
Sursa foto: ISU Timiș

Un grav accident de circulație a avut loc joi în județul Timiș. Un bărbat a murit și o femeie a ajuns la spital în urma unei ciocniri între două mașini și un tractor.

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 18:20, pe drumul național DN68A, în localitatea Făget.

„La sosirea echipajelor la locul interventiei, au constatat ca in accident au fost implicate doua autoturisme in care se aflau 4 persoane si un tractor, in care se afla soferul.
În urma impactului, 2 persoane dintr-un autoturism (un barbat si o femeie) au ramas incarcerate.

Victima de sex feminin a fost extrasa si predata echipajului medical SAJ, constienta si cooperanta, urmând a fi transportata la UPU Lugoj.
Victima de sex masculin a fost extrasa de echipajul de descarcerare, din nefericire insa, a fost declarata decedata de catre medicul de la fata locului.

Celelalte 3 persoane implicate in accident au fost evaluate medical la fata locului, insa au refuzat transportul la spital„, transmit reprezentanții ISU Timiș.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: accident mortal timiş