x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poliția Capitalei publică primele imagini cu incendiatorul din București și cere sprijinul populației pentru identificarea bărbatului

Poliția Capitalei publică primele imagini cu incendiatorul din București și cere sprijinul populației pentru identificarea bărbatului

05 Apr 2018   •   17:36
Poliția Capitalei publică primele imagini cu incendiatorul din București și cere sprijinul populației pentru identificarea bărbatului

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru identificarea principalului suspect în cazul celor trei incendii de sâmbătă seară din Sectorul 1 al Capitalei, în urma cărora opt mașini au fost distruse.

"Poliția Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, principal suspect în comiterea infracțiunii de distrugere calificată prin incendiere, săvârșită la data de 31martie/01 aprilie a.c., pe raza Sectorului 1, opt autoturisme fiind distruse", se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Cei care îl recunosc și pot oferi informații sunt rugați să anunțe la telefon 021/222.41.58 Secția 4 Poliție, cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Șeful Poliției Sector 1, comisar șef Ionuț Dana, a declarat, joi, că a durat atât de mult pentru ca imaginile să fie date publicității pentru că au fost vizualizate imagini de pe aproximativ 200 de camere de supraveghere.

"A durat 5 zile până cand noi am considerat că este necesar să publicam imaginile deoarece am selectat cele mai multe imagini care prezintă trăsaturile și fizionomia bărbatului cât și celelalte elemente de vestimentație. Au fost audiați si martori care au intrat în contact cu acest bărbat. A fost necesar să vizionăm imagini ridicate de la aproximativ 200 de camere de supraveghere. În paralel cu vizionarea imaginilor, colegii mei de la Sectorul 1 au efectuat foarte multe investigații, nu doar în zona comiterii incendiilor, ci în toata zona Sectorului 1 unde credem noi că această persoană, bărbat, s-a deplasat atât înainte cât și după comiterea faptei", a declarat comisar-șef Ionuț Dana, șeful Poliției Sector 1.

Cele trei incendii s-au produs sâmbătă seară, în mai puțin de o oră, fiind afectate în total opt mașini. Primul incendiu a fost anunțat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei mașini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunțat un incendiu similar în strada Petru Rareș, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporție destul de mare. O a doua mașină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două mașini care ardeau cu flacară, pe o suprafață de peste 80% din caroserie.

Sursa: reporterntv.ro

×