x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal în trafic la Constanța. Șofer căutat după ce și-a abandonat mașina în mijlocul străzii

Scandal în trafic la Constanța. Șofer căutat după ce și-a abandonat mașina în mijlocul străzii

04 Noi 2022   •   17:58
Scandal în trafic la Constanța. Șofer căutat după ce și-a abandonat mașina în mijlocul străzii

Un șofer este căutat după ce și-a abandonat mașina în mijlocul unei străzi din orașul Constanța și a fugit, la vederea unui polițist. O cunoștință a șoferului a intervenit, dar pentru că era agitată, poliția a încătușat-o.

Un polițist din cadrul Serviciului Rutier aflat la volan a constatat că pe strada Avram Iancu din orașul Constanța traficul este blocat. A coborât din mașină pentru a asigura fluența, moment în care a observat că, dintr-un autoturism care se afla în coloană, șoferul a coborât și a fugit, lăsând mașina în mijlocul străzii.

În scurt timp, la fața locului s-a format un grup de persoane, care se manifestau zgomotos, motiv pentru care polițistul a cerut ajutor.

„Una dintre persoanele prezente la fața locului a avut un comportament recalcitrant, refuzând să se legitimeze, fapt pentru care a fost condusă la sediul Serviciului Rutier, în vederea efectuării verificărilor necesare pentru stabilirea identității. După ce a fost identificat, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, informează Poliția Constanța.

De asemenea, criminaliștii au ridicat urme de pe autoturism. Ulterior, vehiculul a fost ridicat pentru cercetări.

Șoferul care a fugit este căutat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scandal trafic constanta