x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Temperaturi de primăvară, în prima zi a Târgului de Crăciun de la Sibiu

Temperaturi de primăvară, în prima zi a Târgului de Crăciun de la Sibiu

15 Noi 2019   •   12:57
Temperaturi de primăvară, în prima zi a Târgului de Crăciun de la Sibiu

La Sibiu s-a dat startul sărbătorilor de iarnă, odată cu deschiderea, vineri, a Târgului de Crăciun din Piaţa Mare, în timp ce afară sunt 17 grade Celsius, fiind o temperatură de primăvară, potrivit meteorologilor.


Târgul este considerat de către primărie "un eveniment vizibil şi apreciat pe plan naţional şi internaţional".

Până la deschiderea oficială, care va avea loc vineri seara, localnicii şi turiştii au început deja să îşi facă cumpărături la căsuţele amplasate în Piaţa Mare, cu produse specifice Crăciunului.

"Deschiderea oficială a Târgului va avea loc vineri, 15 noiembrie, de la ora 19,00. Cu această ocazie, Primăria Sibiu va aprinde ghirlandele din bradul de Crăciun şi iluminatul festiv din centrul istoric şi din întreg oraşul, pentru ca sibienii şi turiştii să se bucure de o atmosferă deosebită de sărbătoare în Sibiu. Tot de la ora 19,00, va avea loc un concert susţinut de Monica Anghel şi Radu Nechifor, care au pregătit un repertoriu special, în ton cu sărbătorile", anunţă Primăria Sibiu pe pagina sa de socializare.

Potrivit sursei citate, "cea de-a 13-a ediţie a Târgului de Crăciun se desfăşoară până în 3 ianuarie şi aduce peste 100 de expozanţi veniţi din toată ţara care vor întâmpina vizitatorii cu o gamă variată de produse, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracţii printre care se numără Atelierul şi Parcul lui Moş Crăciun, precum şi patinoarul în aer liber."

Din cauza căldurii, patinoarul în aer liber din Târgul de Crăciun nu este, încă, funcţional. AGERPRES

×
Subiecte în articol: târg de crăciun sibiu