x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic oprit pe două drumuri naționale din cauza fenomenelor meteorologice

Trafic oprit pe două drumuri naționale din cauza fenomenelor meteorologice

de Redacția Jurnalul    |    21 Ian 2023   •   08:09
Trafic oprit pe două drumuri naționale din cauza fenomenelor meteorologice
Sursa foto: ISU Gorj

Centrul Infotrafic informează că sâmbătă dimineața traficul este oprit pe DN 7, în localitatea Călimănești, unde șoseaua a fost inundată, și pe DN 57, în zona localității Cozla, unde au avut loc căderi de pietre pe carosabil.

Circulația rutieră este în continuare oprită pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 194 + 300 de metri, localitatea Călimănești, județul Vâlcea, ca urmare a ploilor abundente din ultimele ore. Partea carosabilă a fost inundată, iar traficul rutier este deviat pe Centura ocolitoare a localității Călimănești.

În zonă. se acționează cu utilaje pentru degajarea șoselei.

De asemenea, încă de joi, traficul este oprit pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin, pentru îndepărtarea pietrelor de mari dimensiuni, căzute de pe versant.

Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 - DN 57B - Oravița - DN 57 -Moldova Nouă.

Se circulă în condiții de iarnă sâmbătă dimineață, fiind precipitații sub formă de ninsoare în cursul nopții, în zona montană a județelor Alba, Dâmbovița, Gorj și Maramureș, fără a fi restricții de trafic.

De asemenea, sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie pe mai multe drumuri din județul Prahova, carosabilul fiind umed, dar nu sunt restricții de circulație.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: DN 7 inundatie trafic oprit