x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficanți de droguri din Constanța și Murfatlar, prinși de polițiști

Traficanți de droguri din Constanța și Murfatlar, prinși de polițiști

de Redacția Jurnalul    |    27 Mai 2024   •   21:30
Traficanți de droguri din Constanța și Murfatlar, prinși de polițiști

Un bărbat care vindea droguri de tip cristal consumatorilor din Constanța a fost prins de polițiști. De asemenea, un alt bîrbat, din Murfatlar, a fost prins în flagrant când vindea 240 de grame de droguri cristal pentru 18.000 de lei.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională în două cauze penale, privind traficul de droguri de mare risc.

Din probele deținute, a reieșit faptul că, în perioada februarie – mai 2024, un bărbat ar fi procurat, deținut și vândut diverse cantități de droguri de mare risc, sub formă de substanță cristalină (3-CMC și 4-CMC), către consumatori din județul Constanța. În urma percheziției domiciliare, anchetatorii au descoperit și ridicat aproximativ 80 de grame de droguri de mare risc, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

În cea de a doua cauză penală, un alt bărbat a fost prins în flagrant, în orașul Murfatlar, în timp ce ar fi comercializat peste 240 de grame de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), pentru 18.000 de lei.

Ulterior, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor două persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

 

(sursa: Mediafax)

Laura Buciu, laura.buciu@mediafax.ro

Keywords:TRAFICANT, DROGURI

×
Subiecte în articol: traficant droguri poliţişti constanta