x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie rutieră, cu morți, în Ialomița

Tragedie rutieră, cu morți, în Ialomița

de Redacția Jurnalul    |    09 Aug 2024   •   08:46
Tragedie rutieră, cu morți, în Ialomița

O femeie de 27 de ani și un bărbat de 19 ani au murit într-un accident produs între un autoturism și un microbuz în județul Ialomița. Alte două persoane au fost rănite, una fiind dusă la un spital din București.

„Noaptea trecută, în jurul orei 02:50, salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în care au fost implicate un autoturism în care se afla o persoană și un microbuz în care se aflau 3 persoane, între localitățile Movilița și Sinești”, anunță ISU Ialomița.

La fața locului au aju s o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„La sosirea forțelor de forțele de intervenție, la fața locului au fost găsite 4 victime: două inconștiente și încarcerate, iar alte două conștiente, cooperante și neîncarcerate. Persoanele încarcerate ( femeie cu vârsta de aproximativ 27 de ani și bărbat cu vârsta de aproximativ 19 ani) au fost extrase rapid dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă din păcate nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decedate. Persoanelor conștiente li s-a acordat primul ajutor medical calificat, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni, respectiv o unitate spitalicească din municipiul București, pentru investigații suplimentare”, se arată în comunicat.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident morti raniti ialomita autoturism