x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un homosexual din Buzău, care şi-a ucis iubitul în Italia, l-a avut complice şi pe tatăl său

Un homosexual din Buzău, care şi-a ucis iubitul în Italia, l-a avut complice şi pe tatăl său

15 Dec 2015   •   18:38
Un homosexual din Buzău, care şi-a ucis iubitul în Italia, l-a avut complice şi pe tatăl său

Trei români au fost implicați în uciderea afaceristului german Oliver Degenhardt, de 49 de ani, omorât, în locuinţa sa din Roma, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, relatează stiridebuzau.ro.

Cei trei au fost prinşi în România, Norvegia și Italia. Unul dintre ei este chiar tatăl criminalului, care a fost reținut sub acuzaţia de favorizare şi tăinuire.

Toți cei care au participat la crimă au fost prinşi după ce au fost daţi în urmărire internaţională. Criminaliștii italieni spun însă că cel care l-a omorât practic pe cetățeanul german este buzoianul Laurențiu Mădălin Drăgan.
 
Tatăl, Ionel Drăgan, de 44 de ani, trăia într-un adăpost improvizat unde anchetatorii au găsit mai multe obiecte furate din locuinţa cetăţeanului german. El este acuzat de favorizare şi tăinuire.
 
A doua zi după săvârșirea crimei, Laurențiu Mădălin Drăgan, Sebastian Zamfir şi Cristinel Andronache au părăsit imediat Italia cu un autocar. Drăgan a fost capturat la Buzău, după ce i-au fost localizate mai multe apeluri telefonice.

Crima, urmată de incendiu, a avut loc pe timpul nopţii. Autorităţile au fost alarmate de vecini, care au simţit miros de fum pe casa scării. Pompierii au găsit pe cadavrul cetăţeanului german indicii care trădau crima.
 
Potrivit presei din Italia, bărbatul ucis se numea Oliver Degenhardt, un german de 49 de ani, şi era CEO (director general n.r.) al Kao Italia SpA, o companie care se ocupă cu distribuţia en-gros de parfumuri si cosmetice.
 
Atât victima cât şi agresorul erau cunoscuţi în comunitatea de homosexuali din capitala Italiei și sunt indicii că cei doi erau iubiți. 

×