x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Utilaj feroviar, răsturnat la Roșiorii de Vede

Utilaj feroviar, răsturnat la Roșiorii de Vede

de Redacția Jurnalul    |    01 Aug 2023   •   10:24
Utilaj feroviar, răsturnat la Roșiorii de Vede
Sursa foto: Hepta

Un utilaj feroviar s-a răsturnat marți la ieșirea din Roșiorii de Vede, în județul Teleorman. La fața locului intervin mai multe echipaje, iar medicii încearcă să salveze viața unei persoane aflate în stop cardiorespirator.

Potrivit CFR, este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa între Roșiori Nord și Atârnați, pentru lucrări feroviare programate în stația Atârnați.

Din primele informații transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieșire din Roșiorii de Vede.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții SMURD pentru acordarea primului ajutor. La sosirea echipajelor, victima era inconștientă și se afla în stop cardio-respirator. Ulterior, a fost declarat decesul bărbatului de 55 de ani, au anunțat echipele de intervenție. Autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

La fața locului intervin două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două echipe SAJ.

Traficul feroviar de călători se va desfășura pe un fir de circulație până la finalizarea intervențiilor din zona accidentului, a precizat CFR.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ultilaj feroviar rasturnat