x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale  Un tânăr de 20 de ani, acuzat că a violat o fată de 14 ani, reținut

 Un tânăr de 20 de ani, acuzat că a violat o fată de 14 ani, reținut

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2024   •   15:20
 Un tânăr de 20 de ani, acuzat că a violat o fată de 14 ani, reținut
Sursa foto: ThinkstockPhotos

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, acuzazt că a întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani, pe un teren extravilan din comuna Valea Stanciului, din județul Dolj, a fost reținut.

Poliţiştii Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea, județul Dorj, au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, din comuna Valea Stanciului, bănuit de comiterea infracţiunii de viol.

De fapt, poliţiştii au fost sesizaţi, vineri, de o femeie, de 56 de ani, din comuna Dobrești, cu privire la faptul că joi, nepoata sa în vârstă de 14 ani ar fi victima unui viol.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că tânărul de 20 de ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora de 14 ani pe un teren extravilan din comuna Valea Stanciului.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Tânărul a fost prezentat sâmbătă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Segarcea, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: viol reţinut tanar