x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 71.490 metri cubi de zapada degajati de pe arterele Capitalei

71.490 metri cubi de zapada degajati de pe arterele Capitalei

de Iulia Barbu    |    31 Ian 2014   •   18:44
71.490 metri cubi de zapada degajati de pe arterele Capitalei

Operatorii de salubrizare responsabili cu punerea in aplicare a Programului de deszapezire si combatere polei din Capitala, continua si in aceasta noapte interventia de evacuare si transportare a zapezii din marile intersectii si de pe arterele principale de circulatie si intervin prin pluguire pe strazile laterale pe care nu s-a putut interveni pana in prezent.

Mai mult, in a doua parte a noptii, vor fi aplicate tratamente cu antiderapant pe strazile principale, cu prioritate in zona pantelor, rampelor si a podurilor.

Tot in aceasta seara, incepand cu ora 22.00, operatorii vor continua interventia de evacuare si transportare a zapezii din urmatoarele zone:

- Sectorul 1: Piata Dorobanti, Piata Amzei, Piata Aurel Vlaicu, Piata Matache, Piata Domenii, Piata 1 Mai, Piata Pajura, Piata16 Februarie
- Sectorul 2: Bd. Carol, Str. Teiul Doamnei, Str. Mântuleasa
- Sectorul 3: Calea Călărasi, B-dul Nicolae Grigorescu, Str. Nerva Traian
- Sectorul 4: Bd. Dimitre Cantemir
- Sectorul 5: Calea Rahovei ( de la Str. Bârcă la Piata Rahova), Calea Ferentari ( de la Calea Rahova la Sos. Sălaj ),  Interesectia Calea 13 Septembrie cu Str. Sebastian (Prosper)
- Sectorul 6: B-dul Iuliu Maniu, Splaiul Independentei

Pana in acest moment (in perioada 25 ianuarie - 31 ianuarie) s-au transportat 71.490 metri cubi de zapada din principalele intersectii ale Capitalei si de pe arterele principale, astfel:

- Sector 1: 29.100 metri cubi
- Sector 2:  11.880 metri cubi
- Sector 3: 8.000 metri cubi
- Sector 4: 6.140 metri cubi
- Sector 5: 7.310 metri cubi
- Sector 6: 9.060 metri cubi

Inspectorii din cadrul Directiei de Control a Primariei Municipiului Bucuresti au continuat si astazi verificarea  indeplinirii obligatiei persoanelor fizice/juridice de a curata trotuarele de zapada si gheata. Astfel, au fost verificate 38 de artere principale si au fost intocmite 24 procese verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor in valoare totală 45.000 de lei.

Pana in acest moment inspectorii din cadrul Primariei Capitalei au intocmit 123 procese verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor in valoare totală de 210.500 lei.

×
Subiecte în articol: deszapezire Bucuresti