x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident în lanţ la intrarea în Bârlad. Patru persoane au ajuns la spital

Accident în lanţ la intrarea în Bârlad. Patru persoane au ajuns la spital

de Agerpres    |    06 Mar 2014   •   21:30
Accident în lanţ la intrarea în Bârlad. Patru persoane au ajuns la spital

Un bărbat din municipiul Huşi, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor au ajuns, joi seară, la Spitalul de Urgenţă Elena Beldiman din Bârlad, după ce maşina în care circulau a fost lovită de un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, în accidentul care a avut loc pe DE 581, la intrarea în Bârlad dinspre Tecuci, au fost implicate trei autoturisme.

"Conducătorul unui autoturism marca Citroen a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism, moment în care din sens opus venea o maşină. Cele două autoturisme au intrat în coliziune laterală, ambele fiind avariate pe partea stângă. În urma impactului, autoturismul Citroen a fost proiectat într-o maşină, care venea din spate, condusă de un bărbat care circula împreună cu soţia şi cei doi copii. În urma impactului, cei doi soţi au suferit contuzii la torace şi la coloană. Copiii nu au fost răniţi, dar au fost speriaţi în urma loviturii şi au fost transportaţi cu ambulanţa la spital împreună cu părinţii", a declarat Ştraub.

Toţi cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

×
Subiecte în articol: accident rutier