x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Acuze de malpraxis - A stat trei ani cu un bisturiu in corp

Acuze de malpraxis - A stat trei ani cu un bisturiu in corp

de Magda Colgiu    |    28 Noi 2007   •   00:00

Un bărbat ii cere unui chirurg clujean pe care il acuză de malpraxis 200.000 de euro şi plata unei rente viagere, el susţinănd că medicul i-a uitat o bucată de bisturiu in corp.


Un bărbat ii cere unui chirurg clujean pe care il acuză de malpraxis 200.000 de euro şi plata unei rente viagere, el susţinănd că medicul i-a uitat o bucată de bisturiu in corp, transmite Mediafax.

Orădeanul Ionel Nistor, care nu are avocat, reprezentăndu-se singur, a declarat ieri că a fost operat la 7 februarie 2004 la coloana vertebrală. El susţine că şeful clinicii de neurochirurgie din Cluj-Napoca, Ştefan Florian, i-ar fi uitat in corp lama unui bisturiu, care a fost extrasă după trei ani de medicii bucureşteni de la Spitalul "Elias".

"Din cauza acestei probleme am fost pensionat şi trebuie să fac imprumuturi la bănci pentru a-mi intreţine familia. Dacă nu voi căştiga in instanţele din Romănia, voi apela la cele internaţionale", a declarat Ionel Nistor.

Avocaţii medicului au susţinut in faţa instanţei de judecată că echipa care l-a operat pe Ionel Nistor nu poate fi acuzată de malpraxis, deoarece, potrivit legislaţiei, nu medicii sunt vinovaţi de suferinţele produse pacienţilor din cauza viciilor ascunse ale aparaturii medicale.
Următorul termen in procesul care a inceput ieri la Judecătoria Cluj-Napoca a fost fixat pentru 5 februarie 2008.

×
Subiecte în articol: observator