x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adio junk-food!

Adio junk-food!

13 Noi 2009   •   00:00

În cel de-al treilea episod al seriei "Jamie's Ministry Of Food" difuzat de TVR 2, astăzi de la ora 21:00 şi duminică de la 15:30, Jamie nu precupeţeşte nici un efort pentru a-şi atinge obiectivele: să-i înveţe pe oamenii din Rotherham cum să gătescă sănătos în propria bucătărie.



După săptămâni de încercări de a-i face pe oameni să-şi uite vechile obiceiuri de a consuma junk-food, Jamie nu este convins că a reuşit să-şi atingă obiectivele, aşa că decide să-i viziteze şi să vadă cum folosesc locuitorii din Rotherham învăţămintele sale.

Urmărind "Jamie's Ministry Of Food", transmis de TVR 2, românii au cel puţin două avantaje: deprind arta culinară şi, în plus, pot câştiga cărţi din colecţia "Jamie Oliver", ce vor apărea împreună cu Jurnalul Naţional. Tot ce au telespectatorii de făcut este să urmărească fiecare episod vineri seară de la 21:00 sau în reluare duminica, la ora 15:30, să reţină indiciul zilei afişat în timpul serialului, să se înscrie la concurs pe site-ul: www.tvr.ro/jamieoliver şi să dea indiciul corect.

×
Subiecte în articol: mass-media